Ring til os på tlf. 75 14 51 88

Vi samarbejder med

om miljøet

Stålkonstruktioner​

Leder du efter et rækværk eller gelænder i stål til din nye trappe, kan E. Skov Jørgensen A/S hjælpe dig. Vi fremstiller alt fra små beslag og knager til skinner til porte, dørrammer og altaner i bygningsstål.

Speciallavede stålkonstruktioner tilpasset dine ønsker

Vi leverer og monterer for alle slags kunder og udfører blandt andet stålkonstruktioner til butiksinventar og udstillingsstativer til forretninger, altaner og blomsterkasser til boligejendomme samt facadebeklædninger og facadeudsmykninger.

Hvis du har brug for speciallavede stålkonstruktioner til eksempelvis trapper og gelændere, rækværk eller altaner, leverer vi også det.

Vi er meget omhyggelige med opmåling, produktion og montering og rådgiver om, hvilken type stålkonstruktion der bedst matcher de omgivelser, hvor trappen eller rækværket skal være i.

Rådgivning og uforpligtende tilbud

Vi har bred erfaring og fagligt dygtige medarbejdere inden for stålkonstruktion, og vi løser gerne udfordrende specialopgaver. Ring til os på telefon 75 14 51 88 eller skriv på e-mail info@eskov.dk for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

​Firmainformation

E. Skov Jørgensen A/S

CVR: 34455791

Adresseinformation

Lillebæltsvej 67, 6715 Esbjerg N

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 75 14 51 88

E-mail: tbl@eskov.dk