Ring til os på tlf. 75 14 51 88

Vi samarbejder med

om miljøet

VVS-firma i Esbjerg med over 40 års erfaring

E. Skov Jørgensen A/S er et af Esbjergs ældste VVS-firmaer med over 40 års erfaring. Vi er omkring 25 medarbejdere og råder over komplet smede- og blikkenslagerværksted.

Vi er resultatet af en fusion mellem to velrenommerede, lokale virksomheder, E. Skov Jørgensen og Hansen & Tosti A/S.

Fusionen fandt sted i maj 1994 med det formål at skabe et stort, lokalt VVS- og ventilationsfirma, der kunne løse opgaver for både erhverv, industri, institutioner og private. Vi arbejder i hele Danmark og udfører ligeledes opgaver i udlandet.

Veluddannede og fleksible medarbejdere

Alle vores medarbejdere er veluddannede, og deres faglighed holdes vedlige gennem relevante kurser og løbende efteruddannelse.

Dermed er vi hele tiden sikre på, at vores viden om de seneste nye materialer og arbejdsformer er opdateret.

Ligeledes er medarbejdernes svejsecertifikater altid opdaterede og gyldige.​

Vores medarbejdere er fleksible og stabile og rykker ud med kort varsel i tilfælde af driftsstop, rørbrud eller lignende. Vi optræder høfligt og professionelt i enhver situation og på enhver arbejdsplads.

Gyldige svejsecertifikater

Svejsere ansat hos E. Skov Jørgensen A/S er en del af en veluddannet medarbejderstab og har de nødvendige certifikater til alle former for rustfrisvejsning.

Vi har desuden den nødvendige knowhow om, hvordan man færdes i et industrielt miljø og opfylder kravene om påklædning, oprydning m.v. på de forskellige typer arbejdspladser.​

​Firmainformation

E. Skov Jørgensen A/S

CVR: 34455791

Adresseinformation

Lillebæltsvej 67, 6715 Esbjerg N

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

Telefon: 75 14 51 88

E-mail: tbl@eskov.dk